AANBOD

Wil jij jouw leefstijl blijvend veranderen, je energieker en fitter voelen, grip krijgen op je hormonen en leren hoe je dit kan bereiken? Hieronder lees je hoe ik jou hierbij kan helpen.

coaching hormoonbalans

Ervaar jij (vage) hormonale klachten zoals darmklachten, huidklachten, cyclusproblemen, overgangsklachten, moeilijk afvallen of aankomen, stemmingswisselingen, slechts slapen, kouwelijk, eetbuien of voel je energieloos? Grote kans dat jouw hormonen uit balans zijn. Met de hormoonbalans coaching help ik je met een-op-een coaching gedurende vier maanden. We starten met een uitgebreide kennismaking waarin we jouw klachten en doel bespreken. Tijdens onze tweede sessie geef ik je een inkijkje in de werking van hormonen en de hormonale disbalans op basis van jouw klachten. Je krijgt een leefstijladvies op maat welke we uitgebreid doorspreken. Op basis hiervan stel jij doelen op waar je de komende weken mee aan de slag gaat. Deze evalueren we tijdens het derde gesprek. Wat gaat er goed, wat is lastig? Wat zijn de vervolgstappen? Hierin sta ik jou met raad en daad bij. En tussentijds kan je me altijd bereiken voor vragen en het delen van successen natuurlijk. We sluiten het traject af met een korte terugblik en een uitgebreide vooruitblik.

Coaching hormoonbalans plus
Heb je meer ondersteuning nodig? Kies dan voor de coaching hormoonbalans plus waarin ik jou zes maanden lang begeleid naar een betere hormoonbalans.

Het is waardevol om de coaching hormoonbalans aan te vullen met een EMB-test en/of een supermarktsafari.

 

 

 

 

leefstijcoaching

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Supermarktsafari

Wat zijn de echte gezonde producten in de supermarkt? Hoe beoordeel je of een product gezond is? Op welke toevoegingen moet je letten? Wat zijn verborgen suikers en (slechte) vetten? Wat betekenen al die keurmerken en gezondheidsclaims eigenlijk? En is dat ene product dan echt gezond? Kortom, zie jij in de supermarkt door de bomen het bos niet meer? Laten we samen op safari gaan! Ik leg je aan de hand van een rondleiding door de supermarkt uit waar je op moet letten zodat jij in het vervolg zelf de kennis hebt om keuzes te maken die passen binnen jouw gezonde leefstijl. Heel praktisch en concreet.

 

 

 

EMB-test

 

 

Ontvang persoonlijk advies