emb test

Wil je graag weten hoe je gezondheid ervoor staat of de oorsprong van je vage klachten achterhalen? Door middel van een vingerprik geeft de energetisch morfologische bloedtest inzicht in voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen.

Wat is een EMB test?

Een kijkje in het bloed geeft een beter beeld van jouw totale gezondheidsplaatje. Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bijvoorbeeld bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen. Uit het bloed kan echter meer informatie gehaald worden. Een geheel andere, meer holistische, benadering van een bloedonderzoek kan preklinische en energetische belastingen aantonen.

De EMB test is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprikje een aantal druppels bloed wordt afgenomen. Dit bloed wordt in een laboratorium onderzocht. Bij dit onderzoek wordt met zowel een reguliere als complementaire bril gekeken naar het ingestuurde bloed. Daarnaast wordt gecontroleerd op een aantal complementaire waardes. Met deze test krijg je inzicht in reguliere waarden zoals de bloedplaatjes, hemoglobine, rode bloedcellen en witte bloedcellen. Maar het kan ook verschillende tekorten, voedselintoleranties, verstoringen en belastingen aan het licht brengen. Slechts enkele druppels bloed verschaffen dus uitgebreide informatie over de conditie van je gehele systeem.

De EMB test vervangt niet het reguliere bloedonderzoek.

Werkwijze

We starten met een intakegesprek waarin we jouw klachten, leefstijl en suppletie in kaart brengen. Hiervoor heb je voorafgaand aan het gesprek een digitaal intakeformulier ingevuld en gedurende 1 week een eet-, beweeg- en slaapdagboek bijgehouden.

Vervolgens vang ik een aantal druppels bloed op door middel van een vingerprikje. Er is maar weinig bloed nodig en je voelt er vrijwel niets van.

Het afgenomen bloed wordt naar het laboratorium gestuurd voor onderzoek. Vaak is binnen drie weken de uitslag bij mij bekend. Ondertussen ontvang je van mij het e-book met tips voor gezonde leefstijl en voeding zodat je zelf alvast aan de slag kan gaan.

Nadat ik de uitslag van je bloedtest binnen heb, maak ik op basis hiervan een persoonlijk leefstijlplan op het gebied van voeding, leefstijl en suppletie. Tijdens een consult van ongeveer een uur bespreken we de EMB uitslag, inclusief suppletieadvies, en jouw persoonlijke leefstijlplan. Deze afspraak kan, afhankelijk van jouw voorkeur, fysiek of digitaal plaatsvinden. 

Na een aantal weken hebben we een fysieke, digitale of telefonische follow-up om te bespreken hoe het gaat en alle vragen te beantwoorden. Mocht je later nog vragen hebben dan beantwoord ik die graag per e-mail of app.

Iets voor jou?

Een EMB test is iets voor jou als je:

wilt weten hoe je algehele gezondheid ervoor staat

wilt weten of je voedselintoleranties hebt

 jouw vitamines en mineralen op peil wil brengen

last hebt van vage gezondheidsklachten waar je maar niet de vinger op kan leggen

benieuwd bent wat de oorzaak kan zijn van jouw vermoeidheid, huidproblemen, slaapproblemen, dramklachten, moeite met afvallen, hormonale- of overgangsklachten 

Kortom, meten is weten! Kom er door middel van deze test achter wat jouw lichaam nodig heeft om (nog) beter te kunnen functioneren.

De EMB test wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Na verschillende klachten besloot ik een EMB test te doen. Er kwam uit dat ik last had van een bacteriële verstoring, een overwerkte lever en intolerantie voor gluten, tarwe, soja, spinazie en champignons. Wat een inzicht!  Geen gezonde darmen en geen goede opname van de voedingstoffen zorgt voor klachten. Ik ga met mijn persoonlijke advies aan de slag!

Marieke, kwaliteitsmanager

Ervaar jij klachten die een gezonde leefstijl en/of hormonale balans in de weg staan en wil je weten of en hoe ik je daarbij kan helpen? Twijfel je over welk aanbod het beste bij jou past of heb je andere wensen? Laten we kennismaken!

Tijdens dit gesprek bespreken we jouw klachten, wat je al hebt gedaan en met welk effect, wat jouw drijfveren zijn, wat je nodig hebt en maken we eventueel een maatwerkafspraak. Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer een half uur. De afspraak kan fysiek of digitaal plaatsvinden en is geheel vrijblijvend.

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

1 + 2 =