Favorieten

Op deze pagina vind je gratis e-books ter inspiratie. Ook zie je mijn favoriete producten, die ik zelf ook gebruik. Ze passen natuurlijk binnen een gezonde leefstijl en je doet je hormonen er ook een plezier mee. Voor sommige producten heb ik een leuke kortingscode voor je!

gratis e-book ontbijtrecepten

Betrap jij jezelf erop dat je eigenlijk iedere ochtend hetzelfde ontbijt? Heel herkenbaar! We zijn als mens tenslotte toch gewoontedieren. Je doet je lichaam echter een groot plezier om zoveel mogelijk verschillende voedingsstoffen te eten. Laten we daarom alvast beginnen bij het ontbijt. In het gratis e-book vind je volop inspiratie.

Sommige linkjes op deze pagina zijn samenwerkingen. Dat betekent dat ik een kleine marge van jouw aankoop ontvang als je het product koopt met mijn kortingscode. Voor alle (voedings)supplementen geldt dat ze niet dienen ter vervanging van een gezond en evenwichtig dieet, nog ter vervanging van een gezonde levensstijl.

supplementen

Goede voeding is essentieel voor een gezond lichaam. Supplementen zijn bedoeld als aanvulling op je voeding. Met de code healthiness10 krijg je 10% korting op alle hoogwaardige voedingssupplementen van Vitakruid. Cliënten van Healthiness ontvangen nog meer korting. Hieronder zie je mijn favoriete supplementen voor een goede basis.

De Multi Basis is een basaal gedoseerde multivitamine met alle nutriënten in de natuurlijke vormen.

Een multivitamine voor de dag en de nacht die rekening houdt met het bioritme van de vrouw.

Breed inzetbaar supplement met alle organische magnesiumvormen in één supplement.

De Visolie Forte is een hoogwaardig voedingssupplement dat de twee hoog meervoudig onverzadigde vetzuren EPA en DHA bevat.

De beste vormen vitamine D3 en K2 gecombineerd voor een gezonde calciumstofwisseling.

Soms schiet het eten van voldoende groente en fruit er bij in. Dan is het nemen van dit supplement een welkome aanvulling. 

collageen

Collageen is het meest voorkomende eiwit van het menselijk lichaam en vormt ongeveer 30% van je totale eiwitgehalte. Het zorgt voor de integriteit, elasticiteit en sterkte van de bindweefsels van je lichaam en behoudt zo de vorm en functie van je kraakbeen, spieren, botten en huid. Helaas neemt de aanmaak van collageen door je eigen lichaam na je 25ste drastisch af. Je kan collageen op een makkelijke manier aanvullen.

Dit zijn mijn favoriete producten. Ook ideaal voor mensen met lactose-intoleranties, koemelkeiwit- en sojaeiwit-allergie. Met de code healthiness5 krijg je 5% korting op alle producten van Niche4health.

Gehydrolyseerd collageen met erwten eiwit poeder type I met vitamine C en D. Een unieke combinatie van collageen eiwit en erwten eiwit. Ideaal voor sporters.

Collageen poeder hydrolysaat type I met vitamine C en D. Ideaal voor door de koffie, yoghurt of smoothie.

Gehydrolyseerd collageen peptide poeder in sachets type I met vitamine C en D. Box met 25 sachets met elk je dagelijkse dosering. Ideaal voor op reis.

maaltijden en sapjes

Om het een beetje makkelijker te maken om aan de dagelijkse inname van (het liefst 400 gr.!) groente te komen, gebruik ik geregeld groentesapjes. Dit is meteen een mooie manier om groentes binnen te krijgen die je zelf niet zo snel zou eten.

boeken

Mijn favoriete boeken bij Bol.com op dit moment zijn:

Nienke Gottenbos, de bekendste darmexpert van Nederland, vertelt in luchtige en humoristische taal over je darmen en darmflora, en hoe je de bacteriën in je lichaam tevreden houdt.

Master Your Mindset gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. En het begrijpen van je eigen denkwijze (mindset) en hoe je die effectief kunt veranderen om de kwaliteit van je leven te verbeteren.

Word de beste versie van jezelf! Gezond gewicht, fijne seks, meer energie, stralende huid, lekker in je vel + 40 klachten opgelost!

Onderzoeker Wendy Walrabenstein heeft met Food Body Mind een missie: ze wil mensen helpen aan een nieuwe, gezonde leefstijl. Om langer te leven, en om fysiek en mentaal gezond te zijn is een ontstekingsremmende leefstijl van belang. 

In De Cyclus Strategie laat bestsellerauteur Maisie Hill zien hoe het samenwerken met je hormonen je dagelijks leven kan veranderen.

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

1 + 2 =